fbpx
Політика

У Києві впроваджують європейські норми догляду за бездомними, – КМДА

Влада Києва активно працює над впровадженням сучасних європейських норм догляду за бездомними. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час візиту до Будинку соціального піклування та Центр обліку бездомних громадян.  

За його словами, даний заклад прийняв 10 тисяч бездомних за 10 років своєї роботи. Згодом ці люди отримали медичну, методичну та правову допомогу у відновленні та оформленні документів. Крім того, людей забезпечують одноразовим харчуванням і надають їм можливість скористатися душем і переночувати.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Соціальні працівники при прийомі на проживання до Будинку соціального піклування складають на кожного бездомного індивідуальний план соціальної роботи – індивідуальний супровід, яке полягає в ретельному аналізі ситуації кожного і визначенні наявних проблем в конкретних сферах», – розповів Микола Поворозник.

Як повідомив чиновник, установа отримує належне фінансування, яке використовується для ведення господарської діяльності і поліпшення побутових умов проживання клієнтів.  

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Наше першочергове завдання – надати підтримку людям, які опинилися в складній життєвій ситуації, і допомогти їм повернутися до нормального життя», – підкреслив він.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: