fbpx
Шоу-бізнес

Смерть Прінса: реакція зірок

21 квітня в своєму будинку в Міннеаполісі (США) помер відомий американський виконавець Прінс. Ця новина сколихнула весь світ. Слова співчуття і спогади про співака один за одним почали висловлювати зірки і публічні персони. Одним з перших смерть Прінса прокоментував президент США Барак Обама. Пізніше свої співчуття висловили також Святослав Вакарчук, Мадонна, Роуз МакГоуен, Джастін Тімберлейк та інші артисти.

«Яка втрата для світу музики! Геніальний музикант Прінс помер сьогодні. Він був одним з найбільш великих! Спочивай з миром …», – написав Святослав Вакарчук у своєму Twitter.

«О ні, це не може бути правдою», – написав Джастін Тімберлейк.

«Він змінив світ!! Істинний провидець. Яка втрата. Я спустошена. Це не пісня про любов», – прокоментувала смерть Прінса Мадонна.

А Кетті Перрі впевнена, що зі смертю співака світ «втратив трохи чар». Актриса Різ Уізерспун висловила слова подяки Прінсу за музику, яку він приніс в цей світ.

Сьогодні згадують про артиста не тільки знаменитості. Щоб вшанувати пам’ять Прінса, по всьому світу підсвічують пурпуровим кольором (дощ саме такого кольору оспівав виконавець у своєму хіті «Purple rain») відомі архітектурні споруди. Пурпурове підсвічування будівель з’явилося в Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Сан-Франциско, Парижі та інших містах.

Читайте також: