Роберт Дауні молодший розповів про третього «Шерлока Холмса» та рімейк «Людини-павука»

Актор Роберт Дауні мол., що знаходиться зараз в промо-турі з нагоди прем’єри фільму «Перший месник: Протистояння», поділився деякими подробицями щодо своїх майбутніх проектів.  

Як заявив актор, фільм «Шерлок Холмс 3», якого багато хто чекає вже не перший рік, як ніколи близький до запуску. Зокрема, за його словами, зйомки фільму повинні стартувати вже в цьому році. Він додав, що незважаючи на те, що вже втомився від безперервних зйомок, все одно з нетерпінням чекає початку роботи над «Шерлоком Холмсом».  

«Гай Річі зараз закінчує роботу над своїм новим фільмом і після цього йому потрібно буде зробити невелику перерву. Потім ми приступимо до зйомок», – сказав Роберт Дауні мол.  

Related Post

Також стало відомо про те, що актор з’явиться в образі Тоні Старка в новому рімейку «Людини-павука». При цьому поки що залишається загадкою, наскільки великою буде його роль в цьому фільмі.  

Слід нагадати, що в Marvel раніше вже повідомляли про те, що в зв’язку з домовленістю зі студією Sony, можна очікувати появи інших героїв з франшизи «Месники» у фільмах про Людину-павука.

Leave a Comment