Емілія Кларк не повернеться у франшизу “Термінатор”

Оскільки фільм «Термінатор: Генезис», що вийшов на екрани в минулому році, так і не здобув успіху в прокаті, більшість вирішила, що на цьому історія популярної франшизи закінчена. Однак не так давно актор Арнольд Шварценеггер заявив зворотне, прохопившись про те, що роботи над продовженням вже йдуть.  

Проте, після заяви Шварценеггера ніякої більш нової інформації про проект так і з’явилося. При цьому багатьох цікавило питання, чи повернеться акторський склад «Генезису» і в новій частині.  

Як виявилося, всіх героїв фільму в продовженні точно не буде. Актриса Емілія Кларк, відома за серіалом «Гра престолів» і яка виконала в «Генезисі» роль Сари Коннор, заявила, що більше зніматися в «Термінаторі» вона не збирається. За її словами, у неї в планах є маса інших проектів.  

Related Post

«Тому повертатися до ролі Сари Коннор я не маю наміру», – підкреслила вона.  

При цьому слід зауважити, що заява актриси не виглядає несподіваною, адже критика «Генезису» похитнула становище Емілії Кларк, яка прагне пробитися у велике кіно. Тому не дивно, що вона, на відміну від того ж Шварценеггера, вирішила відійти від популярної колись франшизи.

Leave a Comment