fbpx
Політика

Антикорупційну програму Києва буде винесено на розгляд Київради в кінці травня, – Олексій Резніков

Антикорупційну програму Києва буде винесено на розгляд Київради в кінці травня. Відповідну заяву зробив заступник голови КМДА Олексій Резніков.  

«Плани на найближчий час – затвердження Антикорупційної програми міста Києва. До Київради, згідно з дорученням міського голови Віталія Кличка, вона буде внесена вже до кінця травня, і після проходження всіх профільних комісій буде винесена на голосування на пленарне засідання», – розповів він.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як нагадав Олексій Резніков, боротьба з корупцією в Києві є одним із головних завдань діючої влади. При цьому чиновник звернув увагу на те, що певні досягнення в цьому напрямку вже є. Зокрема, було створено першу в Україні Антикорупційну раду при міському голові, проведена перша в Україні Антикорупційна конференція, а також впроваджена система електронних держзакупівель ProZorro.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, засідання Антикорупційної ради систематично проходять щомісяця, а три робочі групи при Раді проводять засідання щотижня.  

«Київ став прикладом для інших міст України в цьому напрямку», – підкреслив він.    

Читайте також: