fbpx
Музика

Група «Океан Ельзи» представила новий кліп на пісню «Не йди» (ВІДЕО)

Український гурт «Океан Ельзи» представив нову пісню «Не йди» та кліп на неї. Відеороботу музиканти виклали на своєму офіційному каналі в YouTube. «Не йди» є синглом з дев’ятого альбому «Океану Ельзи», над яким зараз працюють музиканти. Лідер групи Святослав Вакарчук розповів, що режисером нового кліпу виступив Ігор Стеколенко, який вже не один рік працює з музикантами. Зокрема, в тандемі з братом Олександром він зняв кліпи «Океану Ельзи» «911», «Квітка», «Вище неба», «Я до тебе». Також Святослав Вакарчук зізнався, що поява в кадрі групи в авто, подібному до того, яке можна побачити в відео «911», було його ідеєю.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

«Оскільки саме Ігор зняв той кліп, я запропонував і цього разу з’явитися нам в подібній машині. Це вже додало особливий, метафізичний сенс сюжету», – зазначив лідер групи «Океан Ельзи».

Режисер Ігор Стеколенко розповів, що прослухавши пісню, йому стало очевидно, що історія, розказана в ній, повинна бути більш глибоко представлена на екрані, ніж просто картинки-ілюстрації з життя двох людей.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

«Я шукав метафори, які розкрили психологічну формулу відносин героїв, – зазначив він. І тепер кожен глядач зможе інтерпретувати контекст пісні по-своєму».

«Океан Ельзи» – «Не йди» (відео):

Читайте також: