fbpx
Здоров'я

Краща натуральна косметика від зморшок 2016 року: ТОП-5

Поява зморшок – процес неминучий і від цього ніхто не застрахований. Якщо й не запобігти, так боротися зі зморшками на момент появи можливо. Весь інтернет заповнений різними гелями та кремами самого різного складу. Необхідно пам’ятати, що істотну допомогу, без шкоди для здоров’я, може надати тільки косметика на натуральній основі. Ніякі хімічні речовини не можуть замінити якість природних інгредієнтів. Натуральні компоненти будь-якого засобу – головна запорука успіху. Нижче представлений ТОП-5 (у 2016 році) натуральної косметики від зморшок.  

1. Capture Totale Creme Multi-Perfection FPS 20 SPF від Dior  

Піддає шкіру найглибшій корекції. Проникаючи у глибину тканин, крем бореться з найскладнішими зморшками, звужує пори, усуває всі ознаки старіння, робить шкіру еластичною і пружною. Дуже м’яка консистенція крему робить його використання приємним і комфортним. Зручна баночка дозволить без проблем дозувати крем в тій кількості, яка необхідна. У складі Capture Totale Creme Multi-Perfection використовується ексклюзивний інгредієнт, який працює з клітинами, що відповідають за пружність і еластичність.  

Головними активними компонентами є:  

  • Екстракт дорогоцінної екзотичної квітки логози – той самий ексклюзивний інгредієнт. Цей компонент зустрічається вкрай рідко. Його відкриття в світі косметичних засобів приписують безпосередньо компанії Dior. Екстракт квітки логози впливає на стимуляцію цілющих речовин, прискорює темп вироблення фібробластів, колагену і еластину. У підсумку впливає на зникнення зморшок, пігментацію, втрату пружності, неоднорідність тону;  
  • Екстракт рису. Сприяє підтягуванню шкіри, утворює пружність шкіри;  
  • Bi-Skin – основу якого складають морські водорості, надає підтягаючий і ущільнюючий ефект;  
  • Сентулін – стимулює активність клітин;  
  • Амінолюмін – відновлює сяйво шкіри;  
  • Вітіл – захищає клітини і відновлює їхню активність. Підсилює ефективність інших компонентів, що корегують вікові зміни шкіри.  

Поєднавши ці компоненти, вчені Dior домоглися максимально швидкого зникнення зморшок та відновлення шарів шкіри. Результати будуть помітні вже через кілька застосувань. Середня вартість становить: 6950 рублів в Росії і 2680 гривень в Україні.

2. Крем-віск від зморшок «Здоров»  

Друге лідируюче місце займає крем-віск від зморшок «Здоров» http://tutknow.ru/beauty/4033-krem-zdorov-ot-morschin.html. Завдяки своїй натуральній основі, він досягає високої ефективності в боротьбі зі зморшками та для загального омолодження шкіри. Величезним плюсом є те, що використовувати цей крем можна в будь-якому віці. Крем від зморшок «Здоров» – безпечний і простий у застосуванні.  

У його склад включені:  

  • Екстракт прополісу – цей компонент посилено бореться з набряками і зовнішніми шкідливими речовинами;  
  • Бджолина отрута. При впливі на шкіру виробляє колаген та еластин;  
  • Оливкова олія виступає головним компонентом крему, найважливішою функцією якого є живлення та відновлення тканин;  
  • Бджолиний підмор сприяє стимуляції кровообігу;  
  • Смола сибірського кедра живить клітини киснем та оновлює їх;  
  • Екстракт кінського каштана надає шкірі пружність, а також зміцнює капіляри;  
  • Бджолиний віск – продовжує дію препарату, робить шкіру м’якою і гладкою.  

Ціна на крем-віск від зморшок «Здоров» становить в Росії 990 рублів, в Україні – 399 гривень.  

3. CLINIQUE repairwear uplifting SPF 15  

CLINIQUE repairwear – позбавляє шкіру від зморшок, надає їй пружність і гладкість. Завдяки зазначеним нижче компонентам, шкіра отримує необхідне живлення та захист. При постійному використанні покращує загальний стан клітин.  

Активні компоненти:  

  • Екстракт морських водоростей;  
  • Компонент кави;  
  • Зародки пшениці;  
  • Екстракт ячменю;  
  • Соя;  
  • Екстракт розмарину;  
  • Березові бруньки.  

Залежно від того, де буде купуватися крем, ціна на CLINIQUE repairwear uplifting SPF 15 варіюється від 2885 до 3150 рублів в Росії і 1112-1350 гривень в Україні.  

4. Anti-Wrinkle Cream Saffron and papaya Khadi  

Особливе місце серед споживачів займає індійський трав’яний крем для обличчя – Кхаді Шафран Папайя. Цей косметичний засіб славиться розгладженням зморшок, зволоженням і пом’якшенням шкіри, а також позбавляє від вікових плям. Індійська фірма Khadi виготовляє косметику тільки на натуральних компонентах. Головними складовими цього косметичного засобу є шафран, екстракт папайї, масло зародків пшениці, мигдальне та сандалове масла.  

Ціна індійського трав’яного крему для обличчя від зморшок кхаді Шафран Папайя в Росії становить 1200 рублів, в Україні – 350 гривень.  

5. SOTHYS TI. Anti-Ageing Cream Grade 1  

SOTHYS Paris – робить зморшки менш помітними, глибоко підтягує і тонізує шкіру. Збільшує пружність шкіри на 20%. Активні компоненти цього косметичного засобу підтримують баланс вологи, живлять шкіру потрібними речовинами. Крем дарує шкірі свіжість, сяйво і пружність.  

Корисні речовини, які входять до складу крему: лляне масло, екстракт сени крилатої, екстракт вівса, лимонна кислота, молода кукурудза, папайя, філарінол, гліцерин.  

Ціна становить: в Росії 6000 рублів, в Україні – 2630 гривень.  

Підтримувати молодість і красу – найважче завдання кожної леді. Тому, перш ніж купувати крем від зморшок, надзвичайно важливо вивчити склад косметичного засобу, інформацію про виробника, відгуки покупців. Не варто піддаватися відомим, розкрученим маркам, які мають в своєму складі більше шкідливих, ніж корисних речовин. Такі засоби не тільки не позбавлять від проблем, а й створять нові. Будь-яка косметика повинна підкреслювати красу, а не погіршувати стан здоров’я.   

На правах реклами.

 

 

Читайте також: