fbpx
Шоу-бізнес

«Голос країни 6». Святослав Вакарчук зробив фантастичну пропозицію підопічному Івана Дорна

На проекті «Голос країни 6» тривають вокальні бої. Своїми номерами публіку тішили підопічні Івана Дорна, Потапа, Святослава Вакарчука та Тіни Кароль. Одним з найяскравіших моментів став виступ підопічних Івана Дорна Владислава Каращука і Стаса Корольова. На сцені хлопці виконали пісню «La La La». Вони так добре заспівали в дуеті, що Іван Дорн взяв з них обіцянку – після шоу «Голос країни 6» не забути про свій тандем і спільно зайнятися створенням нових хітів.

«Стас, я прошу тебе залишитися зі мною далі, тому що мені потрібна твоя допомога, твій музичний кругозір. Я хочу, щоб ти мені допоміг зробити ще один номер на цьому проекті. А Владу я говорю, що він проходить далі, тому що він Голос», – сказав Іван Дорн.

Таким чином Влад залишився на проекті «Голос країни 6». Але і Стаса так просто з шоу не випустили. Святослав Вакарчук зробив йому фантастичну пропозицію – допомогти в музичному оформленні нового альбому групи «Океан Ельзи».

«У перервах між ефірами «Голосу» я знаходжу час, ми пишемо новий альбом. Я сидів і думав, як би було круто, якщо б така людина, як ти, міг допомогти нам з цим альбомом. Мені приємна твоя енергетика, і я хотів би далі з тобою попрацювати», – сказав Святослав Вакарчук.

Природно, що від такої приголомшливої пропозиції молодий музикант відмовитися не міг і відповів «так» досвідченому наставнику.

Виступ Владислава Каращука і Стаса Корольова (відео):

Читайте також: