fbpx
Політика

Євген Єрофєєв та Олександр Александров не визнають себе винними

Російські диверсанти Євген Єрофєєв і Олександр Александров заявили в Голосіївському районному суді Києва під час дебатів, що не визнають себе винними за жодним з інкримінованих їм злочинів і просять їх виправдати, передає кореспондент УНН

Виступаючи під час дебатів, Євген Єрофєєв заявив, що відмовляється від своїх свідчень, які він давав під час досудового розслідування, тому що на нього чинився тиск.

"Ще раз заявляю, що відмовляюся від своїх свідчень, що давав раніше на досудовому процесі. Вони були надані під тиском. Я військовослужбовець "ЛНР", чому є документальні докази. 16 травня (2015 року – ред.) нікого не вбивав, не стріляв. навіть не бачив потерпілого. Ніхто не нападав. Не було такої мети і не було такого завдання, навіть не було такого бажання. Ні по одній статті, що мені інкримінують, не вважаю себе винним. Прошу виправдати", – заявив він.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

У свою чергу Олександр Александров теж відмовився від своїх попередніх свідчень, які надав досудовому слідству.

"Від усіх своїх свідчень, даних раніше, відмовляюся. Вони були надані з метою збереження життя. Я являюсь військовослужбовцем "ЛНР", … 16 травня нікого не вбивав, бо не було з собою зброї. Не визнаю свою провину ні по жодному з інкримінованих звинувачень. Прошу суд визнати мене невинним", – резюмував він.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Нагадаємо, військовослужбовців ГРУ ГШ РФ Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва затримали 16 травня 2015 року в зоні проведення АТО в районі м Щастя (Луганська обл.).

Читайте також: