fbpx
Шоу-бізнес

Вокс про плагіат Скрябіна: «Вдова Андрія Кузьменка схвалила мій вибір»

Екс-солістка групи «Ленінград» Аліса Вокс презентувала свій дебютний кліп «Тримай». Шанувальники з нетерпінням чекали виходу в світ першої сольної композиції співачки, але почувши її, розчарувалися і звинуватили в плагіаті. Виявилося, Аліса Вокс банально переспівала хіт «Скрябіна» «Тримай її за руку». Однак сама співачка своєї провини не відчуває. Вона стверджує, що вдова Кузьми Скрябіна Світлана Кузьменко схвалила її вибір. Більш того, Аліса Вокс заявила, що її дебютний альбом повністю складатиметься з пісень легендарного українського гурту.

«Всі пісні з мого дебютного альбому написані Скрябіним. Мені завжди подобалась його творчість. Ось тільки ідея записати ці пісні прийшла мені в голову вже після загибелі автора. Я переговорила з його вдовою, і ми прийшли до висновку, що старт моєї сольної кар’єри починати з такого чудового музичного матеріалу буде правильно. Я дуже рада, що Світлана сказала стільки добрих слів на мою адресу. Виявляється, вони з чоловіком знали про мене і навіть обговорювали мене. Вона сказала, що Андрій був би навіть радий, якби був живий, ось такому повороту подій», – заявила співачка в інтерв’ю російському виданню Woman’s Day.

У той же час, поки Аліса Вокс робить такі гучні заяви в Росії, в Україні менеджер «Скрябіна» Олексій Зволинский не виключає, що співачка сплагіатила пісню.

«Я направлю посилання в Moonrecords. Але до них ніхто не звертався з цим питанням, а вони є власниками прав на цю пісню», – заявив він ТСН.

Аліса Вокс – "Тримай" (відео):

 "Скрябин" – "Тримай її за руку" (відео):

Читайте також: