fbpx
Політика

ВР призначила Гройсмана прем’єром

Верховна Рада України підтримала проект постанови №4423 «Про Кабінет міністрів України», яким відправила у відставку прем’єра Арсенія Яценюка і призначила на цю посаду Володимира Гройсмана. Відповідне рішення підтримали 257 нардепів. До слова, Володимир Гройсман став наймолодшим главою уряду в історії України (йому 38 років). Володимир Гройсман, виступаючи в сесійній залі, зазначив, що новий уряд повинен стати владою нової якості, яка буде здатна забезпечити розвиток держави і повернути довіру людей.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Читайте: Порошенко: «Відставка Кабміну – це не привід кидати каміння в спину Яценюку»

«Новий уряд буде нетерпимим до корупції, буде відповідально ставитися до тих завдань, які стоять перед українською державою, буде все робити для того, щоб забезпечити стабілізацію і розвиток нашої держави», – пообіцяв Володимир Гройсман.

Також він зазначив, що сьогодні в Україні необхідно подолати корупцію, неефективність державного управління і популізм, «які є не меншою загрозою для країни, ніж ворог на сході країни».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Читайте: Яценюк сказав своє останнє слово у Верховній Раді

«Ми можемо скільки завгодно говорити з цієї трибуни, що любимо Україну, але якщо ми не будемо це підтверджувати власними зусиллями і результатом, нам ніхто не буде довіряти. І кожен присутній в цьому залі повинен забути про свій рейтинг, а повинен пам’ятати про те, як живе сьогодні пересічний українець», – сказав новообраний прем’єр.

 Фото: media.novostimira.com

Читайте також: