У Києві відмовляються від місячників благоустрою на користь проекту «Чисте місто»

Керівництво Києва прийняло рішення відмовитися від місячників благоустрою і замість цього запускає проект «Чисте місто». Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.  

За його словами, прибирання та наведення порядку в столиці не повинні обмежуватися кількома місяцями на рік – це повинно відбуватися на постійній основі.  

«У столиці діють єдині для всіх правила благоустрою: як для державних, так і для приватних організацій. Також їх повинен дотримуватися кожен з нас, жителів, якщо хочемо жити в затишному Києві, а не місті зі стихійними звалищами і захаращеними територіями в історичному центрі. Ми прийняли рішення про скасування весняного і осіннього місячника з благоустрою і вводимо режим благоустрою нон-стоп», – сказав він.  

Related Post

Як наголошується, в першу чергу новий підхід повинен вплинути на результативність комунальних служб і інспекторів з благоустрою, робота яких буде оцінюватися щомісяця.  

«Вся територія міста розділена, і за кожну ділянку відповідатиме персонально окремий інспектор. Перевіряти роботу будемо регулярно та без попередження», – підкреслив Петро Пантелєєв.

Leave a Comment