fbpx
Політика

Порошенко озвучив вимоги до нового Кабміну Гройсмана

Президент України Петро Порошенко очікує від нового Кабміну Гройсмана дотримання проєвропейського курсу, початку зростання економіки і добробуту людей, а також політики «ослаблення поясів». Про це він заявив, виступаючи на засіданні парламенту 14 квітня.

Читайте: ВР призначила Гройсмана прем’єром

«Що я, як президент, очікую від нового уряду? Того ж, що і все суспільство. Початок зростання економіки і добробуту людей. Від стратегії виживання, яка була цілком виправдана в 14-15 роках, слід переходити до стратегії прискореного розвитку, від затягування поясів до їх ослаблення, при першій можливості збільшення ВВП повинно конвертуватися в захист найбільш вразливих соціальних верств», – заявив глава держави.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Читайте: Порошенко: «Відставка Кабміну – це не привід кидати каміння в спину Яценюку»

Серед пріоритетних завдань нового Кабміну Гройсмана президент назвав також поліпшення умов для бізнесу і питання дерегуляції, поліпшення інвестиційного клімату, боротьба з корупцією. Крім того Петро Порошенко заявив, що продовження співпраці з МВФ та іншими міжнародними кредитними організаціями, які забезпечують дієву фінансову підтримку українських реформ, є безальтернативним.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: