fbpx
Кінотеатри

Новий фільм про Людину-павука отримав офіційну назву

Як відомо, у даний час студії Marvel і Sony активно готуються до початку зйомок чергового ремейка фільму про Людину-павука, головну роль в якому виконає молодий актор Том Холланд. В ході фестивалю CinemaCon, який зараз проходить в Лас Вегасі, студії представили офіційну назву нового фільму – Spider-Man: Homecoming

 

 

 Крім того, з’явилися чутки, що головним злодієм нового фільму стане Стерв’ятник, під маскою якого ховається бізнесмен Едріан Тумс. Даний персонаж раніше неодноразово з’являвся як в коміксах, так і в мультсеріалах, однак на великому екрані його ще не було, хоча у фільмі «Новий Людина-павук: Висока напруга» і з’являвся його костюм.  

Примітно, що свого часу режисер оригінальної трилогії про Людину-павука, Сем Реймі, також планував використовувати Стерв’ятника у четвертій частині. Крім того, цей злодій повинен був з’явитися в спін-офф «Нової Людини-павука» – «Зловісній шістці». Однак, після угоди між Sony і Marvel, даний проект був заморожений.  

Втім, використання у фільмі злодія, який раніше не з’являвся на великих екранах, було очікуваним, оскільки глава Marvel Кевін Файг сказав, що в нових фільмах про Людину-павука вони планують використовувати тих персонажів, які не фігурували в колишніх фільмах про  супергероя.  

Також Кевін Файг проговорився про те, що в нових фільмах про Людину-павука можна сміливо очікувати інших супергероїв з франшизи «Месники». Нагадаємо, що перша поява нового Людини-павука відбудеться у фільмі «Перший месник: Протистояння».

Трейлер до «Перший месник: Протистояння» (відео):

Читайте також: