fbpx
Кінотеатри

Бен Аффлек офіційно призначений режисером нового «Бетмена»

Студія Warner Brothers офіційно підтвердила чутки про те, що Бен Аффлек, який не так давно дебютував на великих екранах в ролі Бетмена, займеться постановкою нового фільму про Темного лицаря. Зокрема, відповідну заяву зробив глава студії під час презентації в рамках CinemaCon в Лас Вегасі.

При цьому слід зауважити, що раніше в мережі вже з’являлася інформація про те, що Бен Аффлек нібито вже закінчив сценарій до фільму. Проте, ніяких офіційних коментарів з цього приводу не було.

Коли слід очікувати новий фільм про Бетмена, поки що також невідомо. Передбачається, що це буде або жовтень 2018 року, або листопад 2019 року, оскільки саме на ці дати студія призначила прем’єри поки що не названих фільмів.

Також в Warner Brothers заявили, що не дивлячись на всю критику, з якою зіткнувся кінокомікс «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», міняти свої плани щодо майбутнього цієї франшизи вони не мають наміру, тому, як і планувалося спочатку, протягом наступних 5 років буде випущено не менше десятка кінокоміксів.

Читайте також: