fbpx
Політика

Гройсману не дадуть реалізувати всі реформи, – Віктор Балога

Народний депутат України Віктор Балога переконаний, що на Банковій ніколи не допустять, щоб Володимир Гройсман, зайнявши пост прем’єр-міністра, виглядав більш успішно, ніж президент Петро Порошенко. Аналогічно не допустить і «Народний фронт», щоб той був кращим прем’єром, ніж Арсеній Яценюк.  

За його словами, Володимир Гройсман зараз наївно думає, що кілька відданих йому міністрів стануть його «гвардією реформ», однак це далеко не так. Як заявляє Віктор Балога, Гройсману не дадуть провести реформу в медицині, оскільки на цьому заробляє половина фракції «БПП». Також йому не дадуть провести реформу на митниці, оскільки за це не дадуть голоси «молодші партнери» Порошенко з групи «Відродження». Точно також у нього нічого не вийде з реформою місцевого самоврядування, так як Петро Порошенко як політик боїться успішних і самостійних мерів.  

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Тому Гройсману, за великим рахунком, якщо нема чому радіти, так і нічим журитися. Він все одно залишається заручником амбіцій двох людей – Порошенка та Яценюка», – констатував Віктор Балога.   

Читайте: Мустафа Найєм озвучив новий склад Кабміну Володимира Гройсмана

Читайте також: