Віталій Кличко підписав Паризьку декларацію по боротьбі зі СНІДом

Мер Києва Віталій Кличко підписав Паризьку декларацію прискорення дій в подоланні епідемії СНІДу в великих містах.  

Дана ініціатива, яка була розпочата Парижем, зобов’язує мерів посилювати заходи протидії епідемії ВІЛ-інфекції в містах через досягнення цільових показників 90-90-90, завдяки яким 90% людей, що живуть з ВІЛ, будуть знати про свій ВІЛ статус, інші 90%, які знають про свій ВІЛ статус, отримуватимуть антиретровірусне лікування і 90% людей, які отримують лікування, матимуть вірусне навантаження, яке не визначається.  

Також Паризька декларація містить зобов’язання щодо особливої уваги найбільш уразливим групам населення, мобілізації ресурсів, забезпечення безперервного каскаду медичних і соціальних послуг населенню, посилення системи громадського здоров’я та використанню цих підходів для позитивних соціальних змін.  

Related Post

«Київ входить в 200 міст світу, які спільними діями можуть подолати глобальну епідемію СНІДу. Ми повинні продемонструвати відповідальність перед киянами і, об’єднавши зусилля з міжнародним співтовариством, запобігти поширенню хвороби і зробити все, щоб подолати епідемію СНІДу», – сказав Віталій Кличко.

Фото: media.novostimira.com

Leave a Comment