«Картка киянина» продовжує працювати, незважаючи на проблеми із банком «Хрещатик», – Геннадій Пліс

Незважаючи на проблеми з банком «Хрещатик», «Картка киянина» продовжує працювати. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.  

За його словами, картка продовжує працювати як квиток, як дисконт в торгових і аптечних мережах та ідентифікатор особистості. У той же час, її платіжна спроможність заблокована. Щоб вирішити цю проблему, необхідно звернутися в «Ощадбанк», куди її передали на обслуговування.  

Як повідомив Геннадій Пліс, «Ощадбанк» готовий здійснити її перевипуск в найкоротші терміни за умови наявності паспорта та коду.  

Related Post

«У будь-якому відділенні «Ощадбанку» ви можете подати заявку на перевипуск. Так, це займе якийсь час, відділення доведеться відвідати двічі, і зараз ми працюємо з менеджментом банку для того, щоб спростити цю процедуру до одного візиту», – сказав він.  

У той же час Геннадій Пліс застеріг жителів Києва від оплати комунальних послуг за квитанціями, в яких вказані реквізити банку «Хрещатик». За його словами, перераховувати кошти на неплатоспроможний банк – великий ризик.  

Читайте: «Вкладники банку «Хрещатик» отримають свої кошти», – Віталій Кличко

Leave a Comment