fbpx
Шоу-бізнес

Діта фон Тіз засвітилася в українській вишиванці

Знаменита фотомодель, екс-дружина епатажного співака Меріліна Менсона Діта фон Тіз приміряла український національний костюм. В оригінальній сукні-вишиванці відомого українського бренду Vyshyvanka by Vita Kin вона засвітилася на весняному фестивалі Desert Hearts 2016 США. У своєму Instagram Діта фон Тіз опублікувала знімок, на якому вона позує в українській вишиванці разом зі своєю подругою дизайнером Фионой Ліхі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Діта фон Тіз з Фіоною Ліхі на весняному фестивалі Desert Hearts 2016 США в наших улюблених нарядах від Віти Кін», – йдеться в коментарі до фото.

Відзначимо, вишиті плаття і костюми бренду Vyshyvanka by Vita Kin користуються величезною популярністю по всьому світу. Їх із задоволенням носять багато світових знаменитостей. Перша леді України Марина Порошенко також була помічена в національному одязі від Віти Кін. У червоній вишиванці з білими квітами вона з’явилася на обкладинці модного глянцю Elle. А для святкування 1027-річчя від Дня Хрещення Русі Марина Порошенко вибрала світле плаття Vyshyvanka by Vita Kin з вишивкою в блакитних і фіолетових тонах.

Читайте також: