fbpx
Кінотеатри

Дензел Вашингтон екранізує бродвейську п’єсу «Перешкоди»

Відомий голлівудський актор, лауреат «Оскара» Дензел Вашингтон повертається до режисерської діяльності. Як повідомляється, він займеться постановкою фільму під назвою «Перешкоди», в основі якого буде однойменна бродвейська п’єса Огаста Вїлсона. Слід зауважити, що Дензел Вашингтон виконував одну з ролей в цій п’єсі і вже тоді задумав перенести її на великі екрани. Однак, проект поступово стикався з різними проблемами, але тепер, судячи з усього, як ніколи близький до реалізації.  

Дензел Вашігнтон вже залучив до свого третього режисерського проекту таких акторів як Рассел Хорнсбі і Майкелті Вільямсон, які грали з ним в оригінальній п’єсі. При цьому він і сам зніметься у фільмі – для себе актор виділив головну чоловічу роль. Головну жіночу роль Вашингтон віддав актрисі Віолі Девіс.  

Дії оригінальної п’єси розгорталися в 1950-х і розповідали про Троя Мексона, який мріяв стати зіркою бейсболу, але в підсумку працював збирачем сміття. Він живе разом зі своєю дружиною, сином і молодшим братом, який отримав під час війни серйозні фізичні та психологічні травми.  

Зйомки фільму стартують 22 квітня цього року.  

Відзначимо, що серед інших режисерських робіт Дензела Вашингтона такі фільми, як «Антуан Фішер» і «Великі сперечальники».

Читайте також: