fbpx
Політика

«Батьківщина» переходить в опозицію

Парламентська фракція «Батьківщина» переходить в опозицію. Рішення політсили озвучила її лідер Юлія Тимошенко. Перехід в опозицію вона вважає єдиним правильним рішенням в соціальних і економічних умовах, які склалися в Україні.

«Сьогодні я можу озвучити консолідоване рішення нашої політичної сили. Ми прийняли рішення, що ми виходимо з безперспективного переговорного процесу про створення нової коаліції. Ми переходимо в демократичну, проєвропейську опозицію», – цитує Юлію Тимошенко прес-служба «Батьківщини».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У той же час вона запевняє, що «Батьківщина» і далі буде підтримувати парламентські ініціативи, спрямовані на вирішення важливих для України та українців питань.

«Ми йдемо на досить впевнену боротьбу проти старої системи, проти злиття нової постмайданної влади і старої олігархічної мафії. Ми йдемо на боротьбу проти знищення економіки України, проти знищення життя кожної української родини», – резюмувала Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Фотоmedia.novostimira.com

Читайте також: