fbpx
Політика

Віталій Кличко перерахував основні напрямки концепції Kyiv Smart City

Мер Києва Віталій Кличко нагадав, що ще в квітні минулого року столична влада розпочала впровадження системи Kyiv Smart City, яка, як він вважає, є на сьогоднішній день кращою моделлю розвитку міста на основі використання сучасних технологій.  

«Ми почали з розробки та реалізації проектів, які б зробили владу більш прозорою і відкритою, проекти, завдяки яким кияни могли б брати участь у побудові нового, розумного міста. Вже сьогодні мешканці столиці можуть побачити перші результати впровадження технологій Smart City – це і відкритий електронний бюджет, і онлайн закупівлі та відкриті тендери, і безкоштовний Wi-Fi в київському метро і деяких парках в центрі міста», – додав він.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Основними ж напрямками реалізації цієї концепції Віталій Кличко називає транспорт, безпеку, медицину, житлово-комунальну інфраструктуру і електронне управління.  

За його словами, для реалізації концепції було створено Експертну раду, головним завданням якого є використання кращого досвіду для перетворення Києва в європейський, комфортний, безпечний і прогресивний місто.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: