fbpx
Кінотеатри

Зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс приєдналася до спін-оффа «Людей Ікс»

Як стало відомо, франшиза «Люди Ікс» поповнилася ще однією зіркою популярного серіалу «Гра престолів». Повідомляється, що актриса Мейсі Вільямс, відома за роллю Арьи Старк, виконає одну з головних ролей у фільмі «Нові мутанти», що є спін-оффом до «Людей Ікс».  

Крім Мейсі Вільямс, до проекту, за постановку якого відповідає режисер фільму «Зірки винні» Джош Бун, також приєдналися Аня Тейлор-Джой та Олександра Шіпп. Останню, до речі, незабаром можна буде побачити у фільмі «Люди Ікс: Апокаліпсис», де вона виконала роль мутанта Шторм. В оригінальній трилогії цю роль виконувала Холлі Беррі.  

Як очікується, Мейсі Вільямс виконає у фільмі роль дівчини-мутанта з Шотландії на прізвисько Вульфсбейн, яка є перевертнем. Аня Тейлор-Джой, в свою чергу, з’явиться в образі дівчини-мутанта з Росії – Ілліан Распутіної, що є сестрою іншого відомого мутанта – Колосса.  

Нагадаємо, що ще однією зіркою «Гри престолів», яка приєдналася до франшизі «Люди Ікс», є актриса Софі Тернер, відома за роллю Санси Старк. Її перша поява відбудеться в фільмі «Люди Ікс: Апокаліпсис».   

Читайте: «Люди Ікс» стануть частиною кіновсесвіту Marvel

Трейлер до фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис» (відео):

Читайте також: