fbpx
Політика

«Радикальна партія проти формування більшості за рахунок депутатів, які пройшли за списками інших партій», – Ігор Мосійчук

Радикальна партія виступає категорично проти формування більшості з депутатів, які пройшли за списками інших політичних сил. Відповідну заяву зробив народний депутат України Ігор Мосійчук.  

«Голосуючи за них, виборець віддав свій голос за програму і позицію тієї політичної сили, від якої вони балотувалися», – нагадав він.  

У той же час, як вважає Ігор Мосійчук, навіть такий крок не принесе фракціям бажаних результатів, оскільки, за його словами, «БПП» не контролює значну частину своїх депутатів.  

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«Процвітає вільнодумство і критика як партійного курсу, так і керівництва», – зазначив нардеп.  

Також він додав, що Радикальна партія готова приєднатися до коаліції лише після того, як буде складено програму соціально-економічного розвитку країни, де будуть враховані наступні позиції:  

  • Скасування оподаткування пенсій;  
  • Мораторій на продаж сільськогосподарських земель;  
  • Використання кредитних коштів на розвиток промисловості та створення нових робочих місць.  
Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Ми висунули ці свої вимоги ще два місяці тому, і твердо їх дотримуємося. Однак інші політичні сили більше тяжіють до інтриг і договірняків, а не до конструктивної роботи. Одна з причин цього те, що рішення в державі досі приймаються на Банковій, а не в парламенті», – резюмував Мосійчук.

Читайте також: