fbpx
Економіка

Опалювальний сезон у Києві може бути завершено в найближчі дні, – КМДА

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив, що опалювальний сезон у Києві може бути завершено вже в найближчі дні.  

«Київська міська влада буде діяти, в першу чергу, в інтересах киян, і не буде чекати 15 квітня, щоб завершити опалювальний сезон. Прогнози синоптиків вже в найближчі дні дають підстави прийняти рішення про його завершення», – цитує його прес-служба КМДА.  

Згідно з офіційними повідомленнями Укргідрометцентру, середньодобова температура повітря в столиці протягом найближчих трьох днів буде вище + 8⁰С.  

«З огляду на високі тарифи на тепло, міська влада приймає рішення, яке б дозволило столичним сім’ям економити кошти. З 30 березня в столиці зафіксована середньодобова температура повітря + 8,4⁰С. Синоптики нам повідомляють, що сьогодні середньодобова температура повинна складати + 9⁰С, а 1 квітня прогнозують до + 14⁰С тепла. Згідно з чинним законодавством, якщо протягом трьох діб температура зберігається + 8⁰С і більше, орган місцевого самоврядування має право прийняти рішення про завершення опалювального сезону», – заявив Петро Пантелєєв.  

Він уже доручив керівникам столичних теплопостачальних компаній почати необхідну підготовку для припинення подачі теплопостачання.

 Фото: media.novostimira.com

Читайте також: