fbpx
Політика

Яценюк: Я готовий на будь-які політичні рішення заради стабільності в Україні

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк готовий на будь-які політичні жертви, аби країна вийшла з кризи і відчула реальний приплив інвестицій і допомогу міжнародних партнерів. Про це він заявив на засіданні Кабміну в середу, 30 березня.

Глава уряду підкреслив, що він як прем’єр і фракція «Народного фронту» вперше займаються збором коаліції для формування нового складу Кабміну, призначення нового прем’єр-міністра і затвердження його програми. Але для стабільності в країні він готовий на все.

Читайте: Гройсман: Ми по шию в проблемах, і через тиждень-два вони нас поглинуть

«Це щось нове в українській політиці. Але для стабільності в країні, для того, щоб в Україну приходили інвестори, щоб Україна далі залишалася в програмі з МВФ, наші західні партнери далі нас підтримували і щоб український народ відчував реальні зміни, я готовий йти на будь-які політичні рішення, щоб сформувати коаліцію, сформувати новий склад Кабінету міністрів, призначити нового прем’єра і дати можливість новому уряду працювати», – заявив Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Читайте: «Україну чекають перевибори, якщо Яценюк не піде у відставку», – депутат

При цьому він підкреслив, що тільки політична стабільність може забезпечити Україні приплив інвестицій, впровадження реформ і зростання економіки.

Читайте: Яценюк: Я прийму будь-яке рішення, яке стабілізує ситуацію в Україні

Відзначимо, раніше Арсеній Яценюк неодноразово заявляв, що на все готовий заради виходу України з політичної кризи, навіть до своєї відставки. Але відправити уряд Яценюка у відставку парламент за законом може не раніше вересня, оскільки в лютому провалив голосування з цього питання. Єдиний варіант – якщо Арсеній Яценюк сам напише заяву. Але поки він цього не зробив. Все залишається на рівні обіцянок.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Фотоmedia.novostimira.com

Читайте також: