fbpx
Політика

«БПП» і «НФ» планують створити коаліцію без «Батьківщини», – Сергій Лещенко

Як повідомив народний депутат України від фракції «БПП» Сергій Лещенко, судячи з усього, фракції «БПП» і «Народного фронту» приступили до реалізації сценарію, спрямованого на те, щоб створити нову коаліцію без допомоги «Батьківщини». Передбачається, що згадані фракції не бажають виконувати вимоги «Батьківщини», які були висунуті нею напередодні як умови для приєднання до нової коаліції.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами Лещенка, «БПП» і «Народний фронт» зараз намагаються залучити до своїх лав позафракційних депутатів, щоб набрати необхідну для створення коаліції кількість депутатів – 226 осіб. Зокрема, як розповів Сергій Лещенко, в «БПП» вже вступила депутат Ірина Суслова, яку раніше виключили з «Самопомочі». При цьому він допускає, що до «БПП» приєднатися і колишній член Радикальної партії Вітко.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Також ходять чутки, що тягнуть в «БПП» виключених з «Самопомочі» Гопко, Пташник, Єднака, Кривенка, Кішкаря. Також ведуть переговори з Балогами та депутатами-мажоритарниками, які вийшли з «БПП» добровільно», – додав нардеп.

Читайте також: