fbpx
Шоу-бізнес

«Голос країни 6». Син священика шокував публіку виконанням пісні Guns N’Roses Don’t Cry

19-річний Назар Бецель зі Львова приїхав на шоу «Голос країни 6», щоб довести, що пісня здатна творити чудеса і робити людей краще. В першу чергу, хлопець адресував свій посил батькам, які не поділяють захоплення сина. Тато сподівався, що син піде по його стопах, і стане священиком. Мама, яка співає в церковному хорі, солідарна з главою сім’ї. З дитинства хлопчика долучали до церкви, але той вибрав інший шлях. В один прекрасний момент Назар Бецель усвідомив, що далекий від церковних справ. Куди ближче йому творчість, особливо рок-музика. Саме з рок-композицією групи Guns N ‘RosesDont  Cry юний вокаліст приїхав підкорювати «Голос країни 6».

«Хочу, щоб батьки зрозуміли мене і сприймали таким, який я є. Мій батько веде людей за собою, керуючись Біблією. Я теж хочу вести за собою людей, але за допомогою музики», – зізнався Назар Бецель.

Судді почули посил хлопця, а Потап повернув крісло і взяв його в свою команду. «Мені дуже сподобалося, тому я повернувся», – прокоментував своє рішення Потап.

Назар Бецель – Do not Cry (відео):

Читайте також: