fbpx
Кінотеатри

«Бетмен проти Супермена» вже зібрав більше 420 мільйонів доларів

Незважаючи на розгромну критику останнього фільму Зака Снайдера, кінокоміксу «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», це, на щастя творців проекту, поки що ніяк не позначилося на його зборах. Фільму вже вдалося побити кілька рекордів і зібрати в цілому понад 420 мільйонів доларів. Таким чином, як вважають багато аналітиків, кінокоміксу вже ніщо не завадить подолати позначку в 1 мільярд.  

У той же час, все більше глядачів заявляють, що залишилися незадоволені фільмом, зокрема його сюжетною частиною, за яку відповідали сценаристи Кріс Террі і Девід С. Гойер. Багатьом, до речі, фільм видався надто серйозним і, на їхню думку, трохи гумору йому не завадило б.  

Примітно, що режисер Джеймс Ван, відповідальний за постановку кінокоміксу «Аквамен», вже встиг на тлі критики на адресу «Бетмена проти Супермена» заявити, що його фільм буде куди веселіше.  

Нагадаємо, що фільм «Бетмен проти Супермена» служить початком масштабної франшизи, заснованої на коміксах компанії DC. Головним проектом франшизи буде фільм «Ліга справедливості», в якому об’єднаються ключові супергерої DC, в числі яких, крім Бетмена і Супермена, також значаться Аквамен, Чудо-жінка, Флеш, Кіборг і Зелений ліхтар.  

Вихід першої «Ліги справедливості», яку зніматиме всі той же Зак Снайдер, запланований на наступний рік. Також в наступному році вийде кінокомікс «Чудо-жінка», який детально розповість історію популярної героїні, що з’явилася в «Бетмена проти Супермена».

Трейлер до фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» (відео):

  

Читайте також: