fbpx
Шоу-бізнес

Свідок інциденту в Вільнюсі прокоментував вчинок Земфіри

Російська співачка Земфіра на концерті у Вільнюсі грубо попросила шанувальників прибрати прапор України із залу. Вчинок виконавиці почали бурхливо обговорювати в мережах. Хтось почав засуджувати її, а хтось заступатися. Президент українського відділення Transparency International Олексій Хмара, який став безпосереднім свідком інциденту, вигороджує виконавицю. Він стверджує, що Земфірі і без того важко живеться на батьківщині, і щоб не провокувати російську владу, вона вчинила саме так.

«Живеться Земфірі в Росії важко. Регулярно отримує звинувачення в продажності, регулярно знаходяться доброзичливці, готові їй спакувати валізу. І сухарів насушити в дорогу. Ось зараз поїхала Земфіра в закордонний тур. Оминаючи Україну, до речі. А заключні концерти робити вона надумала вдома, тобто в тій же Москві. Місці, де живе купа путіноманів, які все проукраїнське сприймають як автоматично вороже. І які все не дочекаються підстав, щоб варто було б Земфіру викинути з Росії і подалі», – зазначив Олексій Хмара.

Тому, підсумував він, не дивно, що Земфіра протягом концерту досить чемно і не раз просила прибрати прапор України. Таким чином вона позбавила путінофілів будь-яких підстав для видворення її з рідного дому.

Читайте також: