fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Вчинено замах на родину народного депутата Вікторії Войціцької

Народний депутат України від фракції «Самопоміч» Вікторія Войціцька повідомила про те, що сьогодні вранці, 17 березня, було скоєно замах на її сім’ю.  

«Тільки що під вікнами – під вікнами спальні, де спимо ми з чоловіком і 3- місячним сином – мого будинку прямо біля машини кинули скляну банку з запальною рідиною. Полум’я було до другого поверху. Слава Богу я прокинулася через гавкіт собак … Всі живі … Але про свій стан я навіть не хочу писати … Ми всі були на волосині від вибуху машини і всього будинку», – написала вона на своїй сторінці в Facebook рано вранці .  

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За її словами, інцидент стався о 4:13 ранку. Тим часом народний депутат України Ігор Луценко припустив, що напад на сім’ю нардепа Войціцької може бути пов’язаний з тим, що вона вже тривалий час намагається домогтися, щоб «Укрнафта» виплатила державі мільярди заборгованості.  

«Зокрема, вона вже двічі подавала заяви в НАБУ, щоб ті розслідували бездіяльність податківців за фактом колосальної несплати податків «Укрнафтою». Двічі НАБУ не бачило в наведених фактах злочину, і, всупереч ст. 214 КПК, не починало розслідування», – зазначив він.

Читайте також: