fbpx
Політика

Луценко запропонував «Самопомочі» нове гасло: «Здрастуй, кролик, третій рік»

Глава фракції БПП Юрій Луценко запропонував «Самопомочі» поміняти гасло політсили «Візьми і зроби» на новий – «Здрастуй, кролик, третій рік». Таку заяву Юрій Луценко зробив у зв’язку з відмовою «Самопомочі» вступати в будь-яку парламентську коаліцію і відмовою Андрія Садового очолити новий уряд.

Читайте: Ляшко: "Яценюк погодився піти у відставку"

Глава фракції БПП зазначив, що вчора була озвучена ідея створення нового технократичного уряду без партійних торгів і без олігархів, оскільки Кабмін Яценюка не справляється з ключовими завданнями оздоровлення країни. Але ідея, яку підтримує все суспільство, зазнала фіаско. Ця ідея була похована одною-єдиною заявою «Самопомочі» про те, що вона не вступить в будь-яку коаліцію під будь-який новий уряд.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Думаю, що своє гасло «Візьми і зроби» після відмови Садового бути прем’єром, після відмови фракції вступати в будь-яку нову коаліцію, слід поміняти на "Здрастуй, кролик, третій рік"», – заявив Юрій Луценко, виступаючи на засіданні Верховної Ради у вівторок, 15 березня.

Читайте: Петро Порошенко розглядає кандидатуру Андрія Садового на посаду прем’єр-міністра

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У свою чергу нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв заявив, що фракція дійсно відмовляється вступати в будь-яку коаліцію до тих пір, поки не побачить реальне бажання правлячої верхівки міняти країну без втручання олігархів і задоволення власних інтересів. Серед вимог політсили – зміна генпрокурора і призначення нового, але політично незаангажованого фахівця.

Читайте також: