fbpx
Шоу-бізнес

«Голос країни 6». Француз Едель П’єр «порвав суддів на ганчірки» піснею Led Zeppelin «Whole Lotta»

28-річний Едель П’єр приїхав на шоу «Голос країни 6» з самого Парижу. Перед виступом хлопець зізнався, що мета його участі в шоу – «зустріти світлих, добрих, творчих людей» і на власному прикладі продемонструвати, що тільки віра допомагає жити в мирі та гармонії. Едель П’єр розповів, що раніше був легковажним, але безглузда смерть друга (коли той, будучи напідпитку, впав з моста і загинув) кардинально змінила його погляди на життя. Хлопець став вегетаріанцем, знайшов у вірі сенс і натхнення.

На «сліпих прослуховуваннях» Едель П’єр виконав хіт групи Led Zeppelin «Whole Lotta» і розгорнув крісла всіх чотирьох тренерів. А Святослав Вакарчук під час виступу не витримав і почав танцювати.  

Читайте: «Голос країни 6». Павло Зібров заспівав на «сліпих прослуховуваннях»

«Ви мене «порвали на ганчірки». Я дожив до того моменту, коли в ефірі шоу «Голос країни 6» звучить група Led Zeppelin. Невже ми міняємо країну? Три речі: по-перше, це моя улюблена група. По-друге, ваш впевнений, потужний і цікавий голос. І третє, це ваша енергетика. Вам буде дуже просто в моїй команді», – прокоментував виступ вокаліста Святослав Вакарчук, намагаючись його заманити в свою команду.

Але француз вибрав Потапа. Той від радості почав танцювати і обіймати Еделя.

Едель П’єр співає хіт Led Zeppelin «Whole Lotta» (відео):

Читайте також: