fbpx
Футбол

Мірча Луческу прокоментував майбутній матч “Шахтаря” з “Андерлехтом”

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу оцінив міць суперника своєї команди в 1/8 Ліги Європи – бельгійського "Андерлехта". За словами румунського фахівця, бельгійці набагато краще діють в Лізі Європи, ніж у внутрішньому чемпіонаті. Нагадаємо, що матч "Шахтар" – "Андерлехт" відбудеться сьогодні, 10 березня.

араз, як і раніше, в складі "Андерлехта" багато іноземців. Хороші результати, як в Лізі Європи, чергуються з не дуже хорошими. Немає стабільності, як це було раніше, коли "Андерлехт" постійно ставав чемпіоном Бельгії. В цілому це добре організована команда, в складі якої є силові гравці. Є й технічні, дуже швидкі футболісти в лінії атаки. У той же час вони проповідують такий же стиль гри, що і багато команд в чемпіонаті Бельгії, протягом усього поєдинку підтримують дуже високий темп ", – сказав він.

Прокоментував Мірча Луческу і відсутність Степаненко, який пропускає матч через перебір жовтих карток:

"Це дуже досвідчений футболіст. Звичайно, нам би знадобився такий виконавець в середині поля для боротьби з гравцями "Андерлехта". Але я вірю в тих футболістів, які його замінять, і в те, що вони покажуть хорошу гру", – додав він

Читайте також: