fbpx
Політика

Зустріч в нормандському форматі завершилася нічим, – Ірина Геращенко

 Народний депутат України від фракції «БПП» Ірина Геращенко вважає, що потрібно визнати, що зустріч міністрів закордонних справ у нормандському форматі в Парижі завершилася нічим.

«Росія продовжує «відморожуватися» в питаннях врегулювання ситуації на Донбасі, вдає, що «я не я, і зброя не моя». ЄС хоче хоч якогось прогресу в питаннях виконання Мінських угод. Україна хоче справжнього, а не уявно-теоретичного вирішення конфлікту, реальної деескалації та демілітаризації, а не «виборів» в нашпигованому зброєю регіоні», – сказала вона.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

За її словами, також прогнозованим є те, що одна зі сторін конфлікту робить вигляд, що вона там ні до чого, але при цьому закликає Україну до «діалогу» зі своїми «маріонетками».

«Україна і світ повинні вести діалог з призвідником конфлікту на Донбасі, безпосередньо з Кремлем – і вимагати вивести зброю і звільнити бранців», – підкреслила Ірина Геращенко.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Читайте: Про Мінські угоди пора забути, – Віктор Балога

Читайте також: