fbpx
Футбол

Євген Селезньов детально розповів про перехід в “Кубань”

Нападаючий збірної України Євген Селезньов, який змінив взимку "Дніпро" на російську "Кубань", розповів прес-службі краснодарського клубу про те, як проходить процес адаптації в новій команді.

"Відразу освоївся, буквально в перший день – хороші хлопці, прийняли відмінно. Я тільки кілька днів в Краснодарі, тому поки нічого особливого сказати не можу. Перше враження від міста – постійно світить сонце. Не можу сказати, що багато де побував в столиці Кубані , але спочатку здалося, що це Москва: всюди одні затори.

До закриття трансферного вікна були й інші варіанти. Поговорили з головним тренером, іншими людьми і прийшли до висновку: перед чемпіонатом Європи потрібно пограти в сильнішому, ніж український, чемпіонаті, щоб добре підготуватися до виступу в складі збірної України. Так і виник варіант з "Кубанню". Ніде правди діти, були пропозиції і з Європи, але в деякі країни не захотіла їхати дружина, а деякі не влаштовували мене. Зараз я навіть не замислююся про це, на даний момент я гравець "Кубані" – і все", – сказав він.

За словами футболіста, йому подобається російський чемпіонат і завдання клубу на наступний сезон.  

Читайте: Селезньов: "Я нікого не зраджував"

"Я професійний футболіст, мені потрібно грати, і для мене це на першому місці. Є футбол, і є все інше", – додав він.

Читайте також: