fbpx
Новини світу

Головні новини світу і України за 3 березня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 3 березня 2016 року.

Померла Наталія Крачковська

3 березня в Москві померла відома актриса Наталія Крачковська. Як повідомлялося раніше, артистка була доставлена в лікарню після того, як поскаржилася на проблеми з серцем і погане самопочуття.

На стаціонарі наполіг її син, хоча сама Крачковська в лікарні залишатися не хотіла. Через кілька днів після госпіталізації стан її здоров’я різко погіршився, а сьогодні серце відомої актриси зупинилося.

Кілька років тому Наталя Леонідівна зізналася, що за нею нікому доглядати, бо єдиний син зірки від неї відвернувся.

Барак Обама продовжив санкції проти Росії

Президент США Барак Обама підписав указ, яким продовжив санкції проти Росії ще на один рік. Серед причин, через які були продовжені санкції, називаються анексія Криму, використання сили проти України і спроби підірвати демократичні процеси в країні.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Відомо, що в документі також зазначається і те, що дії Росії щодо України становлять загрозу національній безпеці і зовнішній політиці США.

Нагадаємо, що американці ввели санкції проти Росії ще 2 роки тому через російської агресії щодо України.

Олександр Шовковський заявив про зникнення дочки

Відомий український футболіст, воротар київського «Динамо» Олександр Шовковський заявив про зникнення 7-річної дочки Олександри. Футболіст стверджує, що дівчинку від нього намагається приховати колишня дружина Ольга Альонова. У зв’язку з пропажею Олександр Шовковський навіть звернувся в поліцію, про що повідомив шанувальникам у своєму Facebook і опублікував фото заяви.

НБУ підвищив ліміт на продаж і зняття валюти, – Валерія Гонтарєва

В ході прес-конференції 3 березня голова Національного банку України Валерія Гонтарєва повідомила про те, що було прийнято рішення підвищити ліміт на продаж валюти населенню – з 3 тисяч до 6 тисяч гривень на добу. За її словами, відповідні зміни вступлять в силу вже з 5 березня.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Також Валерія Гонтарєва додала, що був підвищений ліміт на зняття валюти з депозитів. Якщо раніше це була сума в еквіваленті 20 тисяч гривень, то тепер – до 50 тисяч гривень.

При цьому також був підвищений відповідний ліміт видачі гривневої готівки через каси на одного клієнта на добу – з 300 до 500 тисяч гривень.

Український півзахисник Юрій Ткачук перейшов в "Атлетіко"

Український півзахисник Юрій Ткачук підписав контракт з іспанським клубом "Атлетіко".

Поточний сезон футболіст дограє за другу команду "матрацників", яка виступає в Терсеро, 4-му дивізіоні чемпіонату Іспанії.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Іспанії вже грає один українець – Євген Коноплянка. Гравець збірної України виступає за "Севілью".

Читайте також: