fbpx
Кінотеатри

Ідріс Ельба і Меттью МакКонахі офіційно затверджені на ролі в «Темній вежі» Стівена Кінга

Багатостраждальний проект «Темна вежа», заснований на однойменній книзі відомого письменника Стівена Кінга, нарешті готовий до запуску у виробництво. Зокрема, офіційно оголошено про те, що головні ролі в проекті виконають Ідріс Ельба і Меттью МакКонахі. Так, першому дістанеться роль головного героя – стрілка Роланда Діскейна, в той час як Меттью МакКонахі постане в образі загадкової Людини в чорному.   

Коментуючи цю новину, сам Стівен Кінг сказав, що радий тому, що проект нарешті запущений в роботу. Також він додав, що фільм почнеться з середини історії, а не з самого початку. Крім того, значна частина дії фільму відбуватиметься в сучасному світі.  

У той же час, оцінюючи призначення Ідріса Ельби на головну роль, Стівен Кінг зізнався, що для нього не важливий колір шкіри даного персонажа, хоча він і уявляв його спочатку з обличчям Клінта Іствуда.  

«Але з часом образ цього персонажа в моїй голові змінювався, і він вже не був Іствудом, а став просто Роландом», – зазначив письменник.  

Зйомки «Темної вежі» повинні стартувати в Південній Африці через 7 тижнів. За постановку фільму відповідає режисер Ніколай Арсель.

Читайте також: