fbpx
Політика

Про Мінські угоди пора забути, – Віктор Балога

  Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що Франція і Німеччина зараз активно підганяють Україну з виборами на Донбасі, оскільки прагнуть покласти край конфлікту, причому бажано не за свій рахунок. У той же час, за його словами, вони не усвідомлюють, що Мінські угоди, які  вони просувають – сценарій не для вирішення конфлікту, а його загострення. До того ж, як він зазначив, що вибори на Донбасі, що особливий статус Донбасу – це глухий кут для України.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Віктор Балога переконаний, що про Мінські угоди пора забути.

«По-перше, коли їх підписали, з народом України ніхто не радився. А по-друге, навіть якщо втілити їх з першого до останнього пункту, то я не впевнений, що нинішній президент набереться сміливості відвідати «український Донбас», розуміючи, які це ризики для нього», – підкреслив він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як вважає депутат, сьогодні насамперед потрібно перезапустити коаліцію і не допустити перевиборів у Верховну Раду, а також створити новий уряд, в якому не буде квот політичних партій і «наглядачів» з Банкової.

Читайте також: