fbpx
Новини світу

Головні новини світу і України за 29 лютого 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за тиждень 29 лютого.

Ф.-В.Штайнмайер звинуватив РФ в порушенні зобов’язань по мінським угодами

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що глибоко стурбований порушенням перемир’я на сході України. Таку заяву він озвучив в ході засідання Ради безпеки ООН 29 лютого.

При цьому він зазначив, що мінські угоди – це єдиний шлях для вирішення конфлікту на сході України.

Також міністр закордонних справ Німеччини висловив заклопотаність тим, що спостерігачі ОБСЄ мають обмежений доступ до зони конфлікту.

Кобзон заспівав для російських солдатів у Сирії

Російський співак Йосип Кобзон побував у Сирії, де дав концерт для російських військовослужбовців на авіабазі Хмеймім.

Компанію виконавцю склали перша-жінка космонавт Валентина Терешкова, а також Центральний військовий оркестр.

Відзначимо, що Кобзон привіз російським військовим "ордена" самопроголошеної ДНР.

УПЛ отримала нового президента і новий формат турніру на наступний сезон

Керівництво УПЛ після детального обговорення під час засідання ухвалило рішення змінити формат проведення турніру Ліги Парі-Матч сезону 2016/17.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

У наступному розіграші чемпіонату України візьмуть участь 12 команд, а сам турнір буде розділений на два етапи. На першому учасникам належить провести двухкруговий турнір, після чого їх поділять на дві шістки, які поведуть боротьбу за медалі і місця в єврокубках і за збереження прописки в Прем’єр-лізі.

Крім того, на засіданні було обрано нового президента УПЛ. Ним став голова комітету з атестування клубів Володимир Генінсон.

ТОП-15 кращих суконь церемонії «Оскар 2016»

В ніч з 28 на 29 лютого в Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія нагородження лауреатів престижної кінопремії «Оскар 2016». До цієї знакової події голлівудські знаменитості готувалися місяцями. Номінанти молилися про свою перемогу, готували і проводили репетиції урочистої промови, а гості переживали, щоб не схибити на червоній доріжці і підкорити публіку своїм вишуканим вбранням. Актриси одна за одною дефілювали по червоній доріжці, демонструючи елегантні сукні, виставляючи напоказ стрункі ніжки або декольте. Пропонуємо подивитися ТОП-15 кращих нарядів церемонії «Оскар 2016».

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Лауреати кінопремії «Оскар 2016»

В ніч з 28 на 29 лютого в Лос-Анджелесі пройшла головна подія в світі кінематографа – вручення премії «Оскар 2016»Комедійний актор Кріс Рок став ведучим 88-ої церемонії. Спочатку звернемо увагу на те, що свій перший «Оскар» нарешті отримав актор Леонардо ДіКапріо за головну роль у фільмі «Легенда Г’ю Гласса»При цьому нагадаємо, що першу свою номінацію на «Оскар» актор отримав ще в 1994 році, за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Що гризе Гілберта Грейпа?». Потім, в 2005 році, була номінація за кращу чоловічу роль у фільмі «Авіатор», в 2007 році – за кращу чоловічу роль у фільмі «Кривавий діамант», а в 2014 році – за кращу чоловічу роль у фільмі «Вовк з Уолл-стріт»

Читайте також: