fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Гарнер вперше прокоментувала розлучення з Беном Аффлеком

Через півроку після офіційного оголошення про розлучення з Беном Аффлеком, Дженніфер Гарнер вперше прокоментувала свої сімейні відносини з актором. В інтерв’ю американським ЗМІ вона зізналася, що вони з чоловіком давно живуть окремо. І це рішення абсолютно не пов’язано з нянею дітей знаменитостей, яку викрили в зв’язку з Беном Аффлеком.

«Ми жили окремо кілька місяців, коли я вперше почула про історію з нянею. Вона ніяк не пов’язана з нашим рішенням розірвати шлюб. Няня не є частиною цієї історії», – зазначила Дженніфер Гарнер.

Вона зізналася, що після скандалу няня покинула їхній будинок. Але її відсутність дуже негативно відбилася на дітях: вони стали сумними і замкнутими. Незважаючи на рішення розлучитися, Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер продовжують регулярно зустрічатися. І це не дивно, адже зірки виховують трьох дітей, яким необхідне постійне спілкування з обома батьками. Та й самі вони залишилися друзями.

«У нас троє дітей, нас багато що пов’язує. Він кохання всього мого життя. Він видатна людина, найхаризматичніший і найщедріший. Просто він складна натура. Я завжди кажу: "Коли його сонце освітлює тебе, ти відчуваєш це. Але, коли воно світить в іншому місці, ти відчуваєш холод"», – прокоментувала актриса відносини з Беном Аффлеком.

Читайте також: