fbpx
Музика

Потап і Настя презентували весняний хіт «Умамы» (ВІДЕО)

Українські виконавці Потап і Настя в останній день зими презентували нову пісню «Умамы». Презентація відбулася на «Русском Радио Україна». Артисти також розповіли, що найближчим часом планують зняти кліп на свій новий весняний хіт. Про це повідомили в продюсерському центрі Потапа і Ірини Горової «MOZGI Entertainment».

«Так як ми весняна група (1 травня дуету виповнюється 10 років), дуже захотілося розповісти теплу історію про те, як приємно приходити до рідного дому, де тебе завжди чекають і люблять. Тільки рідним людям ти не байдужий і завжди можеш поділитися з ними своїми таємницями», – поділився історією народження композиції Потап.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Також він розповів, що пісня «Умамы» розповідає про взаємини батьків і дітей. За сюжетом молода дівчина потрапляє в складну життєву ситуацію і поговорити про це вона приходить до рідного дому, де завжди вислухають і підтримають.

«Їй стає тепло і спокійно, їй хочеться просто сидіти на кухні з батьками і говорити ні про що. Переломний момент життя героїні відбувається в період весняних дощів, що надає історії особливої ніжності», – додав Потап.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Також артист зізнався, що у нього з батьками дуже зворушливі стосунки.

Потап и Настя –  «Умамы» (відео):

Читайте також: