ВО «Свобода» відновлює акцію з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України, – Олег Тягнибок

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок оголосив про те, що його партія відновлює акцію з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України. Відповідну заяву він залишив на своїй сторінці в Facebook.

«Неприпустимо, що чинна влада дозволяє російському бізнесу користуватися українською транспортною інфраструктурою. Бездіяльність влади в питанні введення дієвих санкцій проти путінської Росії підриває довіру західних союзників до намірів України реально протистояти агресору, а також їхнє бажання продовжувати свої санкції проти РФ. Такими своїми діями центральна влада в черговий раз демонструє пріоритет бізнесу над національними інтересами України», – йдеться в його повідомленні.

За його словами, ВО «Свобода» вимагає від уряду Яценюка невідкладно заборонити транзит російських вантажівок українською територією і скасувати рішення про відновлення з 25 лютого російського транзиту.

Related Post

«Окремо зазначаємо, що пропозиція міністра інфраструктури Пивоварського до глави МВС Авакова забезпечити супровід Нацгвардії і інших структур МВС для безперешкодного проходження російських фур нашою територією абсолютно неприйнятна. Ця пропозиція наочно демонструє маріонетковий характер нинішнього уряду, який заради забезпечення бізнес-інтересів своїх покровителів готовий поставити Україну в принизливе становище», – додав Тягнибок.

Читайте: РФ заблокувала рух своєю територією всіх українських фур

Leave a Comment