fbpx
Новини світу

Головні новини світу і України за 25 лютого 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 25 лютого 2016 року.

Петра Порошенка освистали під час матчу "Динамо" на "Олімпійському"

На матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбувся досить цікавий момент. Коли диктор оголосив про те, що на стадіоні присутній президент України Петро Порошенко, вболівальники освистали главу держави.                                  

Оголошення про присутність президента пролунало в середині другого тайму і викликало відверто негативну реакцію у відвідувачів матчу.

Google присвятив дудл 145-річчя Лесі Українки (ФОТО)

Новий дудл Google присвячено 145-річчю видатної української поетеси Лесі Українки.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Леся Українка народилася в 1871 році в місті Новоград-Волинський, творчі кроки вперше були зроблені в дев’ятирічному віці. Найвідомішими віршами поетеси вважаються "Contra spem spero", "Лісова пісня", "Давня казка" і ін.

У 1890-х роках Леся Українка в основному писала драматургічні твори (найвідоміші – драма "Бояриня", "Кам’яний господар" та ін.).

Євген Селезньов став гравцем ФК «Кубань»

Те про що в останні дні говорилося досить часто, нарешті підтвердили офіційно – Євген Селезньов перейшов у футбольний клуб «Кубань».

«Новобранець жовто-зелених вже прибув до Кисловодська і провів з командою ранкове тренування», – повідомляє сайт краснодарського клубу.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

1/16 Ліги Європи. «Шахтар» громить «Шальке» і проходить далі

Донецький «Шахтар» зміг вдало зіграти в виїзному матчі 1/16 Ліги Європи 2015/2016 років. Таким чином, донецький клуб пройшов в наступну стадію турніру.

Матч «Шальке» – «Шахтар» завершився впевненою перемогою українського клубу з рахунком 0: 3.

Обвал будинку в Києві: є жертви

25 лютого 2016 року стався обвал будинку в Києві на вулиці Богдана Хмельницького, 12. 

За останніми даними рятувальників, на вул.Б.Хмельницького троє врятованих, один загиблий, до двох намагаються пробитися», – заявила прес-секретар мера Оксана Зінов’єва.

Читайте також: