«Уряд приречений доти, доки його очолює Арсеній Яценюк», – Сергій Лещенко

 Народний депутат України від фракції «БПП» Сергій Лещенко заявив, що уряд приречений доти, доки його очолює Арсеній Яценюк – прем’єр-міністр, якому не довіряють ні народ, ні парламент, ні іноземні інвестори. Як він вважає, рятувати Яценюка від відставки будуть лідер Радикальної партії Олег Ляшко, прейскурант якого відомий з часів прийняття бюджету, а також олігархи, за голоси яких Яценюку доведеться роздавати їм преференції, потоки і посади.

«Тому я не втомлююся повторювати на зустрічах цього тижня в Лондоні, Брюсселі та Берліні: дорогі західні друзі, ми повинні бути готові до "плану Б" – дострокових виборів», – підкреслив Сергій Лещенко.

Як він вважає, в зв’язку з цим вже зараз потрібно домагатися від влади прийняття нового закону про вибори, заборони реклами на приватних телеканалах і скасування депутатської недоторканності, про яку, за його словами, всі вже забули.

Related Post

«Ми повинні знизити концентрацію грошей в політиці, щоб нові сили були конкурентноздатні на виборах, а корупціонери втратили інтерес до депутатського мандату», – переконаний нардеп.

Читайте: «В ЄС не вважають, що Україна виконала всі зобов’язання для безвізового режиму», – Сергій Лещенко

Leave a Comment