fbpx
Новини світу

Головні новини світу і України за 23 лютого 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 23 лютого 2016 года.

Юлія Тимошенко знову змінила імідж

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. На цей раз політик вирішила зав’язати довге волосся в низький хвіст. З новою зачіскою Тимошенко з’явилася на зустрічі з главами МЗС Німеччини та Франції.

До слова, ще 16 лютого вона з’явилася в парламенті без звичної коси, чим викликала бурхливе обговорення.

Армія Північної Кореї готується до атаки на США і Південну Корею

Армія Північної Кореї попередила про можливі удари по Південній Кореї і США, якщо під час їх спільних військових навчань в березні будут помічені будь-які кроки, які будуть загрожувати КНДР. Верховне командування армії КНДР оприлюднило заяву, в якій повідомляється, що вони готові до "потужних стратегічних і тактичних ударів, що дозволить відбити ворожі сили до останньої людини".

Читайте також:  Україна вже отримала західну зброю з дозволом бити по території росії

В Україні розгортається політична криза, – Юлія Тимошенко

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко звернула увагу на те, що в Україні зараз розгортається повномасштабна політична криза, яка супроводжується одночасно різким погіршенням економічної ситуації. За її словами, відпустити в цій ситуації Верховну Раду на канікули, не прийнявши рішення про відставку уряду і не затвердивши нову стратегію – неприпустимо і безвідповідально.

У зв’язку з цим партія «Батьківщина» звернулася до президента і спікера Верховної Ради, закликавши негайно скликати позачергове засідання парламенту з єдиним пунктом порядку денного – відставкою прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

У Луцьку демонтують пам’ятник Кузьмі Скрябіну

У Луцьку демонтують пам’ятник Кузьмі Скрябіну. З такою вимогою до автора пам’ятника Ірини Дацюк звернулася мати виконавця Ольга Кузьменко. Її звернення поширили на сторінці луцького фан-клубу «Модна країна» в соцмережі.

«Хочу всім нашим прихильникам донести і пояснити ситуацію з пам’ятником Скрябіну … Пам’ятник буде демонтований – це однозначно. Ірина Дацюк абсолютно не наблизилася до портретній схожості Андрійка, значить вона не може виконувати цю роботу. Звалювати свій абсолютний провал на когось – це смішно. Я від її переробки вже давно відмовилася », – заявила Ольга Кузьменко, коментуючи бажання скульптора переробити пам’ятник.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

У США стурбовані політичною ситуацією в Україні, – Віталій Кличко

Американські політики стурбовані політичною ситуацією в Україні і вказують на необхідність проведення термінових реформ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко за підсумками ряду зустрічей з американськими чиновниками у Вашингтоні. «Всіх цікавить і турбує політична ситуація в Україні. Всі говорили про критичну необхідність швидких реформ – перетворень, які люди відчують. Інакше вийти з цієї кризової ситуації буде дуже складно», – розповів він

Читайте також: