fbpx
Шоу-бізнес

Джамала прокоментувала свою участь у конкурсі «Євробачення 2016»

У травні популярна українська виконавиця Джамала вирушить до Швеції, де представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення». На сцені вона виступить з піснею «1944», щоб розповісти всьому світу про нелегке життя кримських татар. Дізнавшись, що саме вона поїде на «Євробачення 2016» від України, Джамала пообіцяла не вдарити обличчям в бруд і гідно представити свою країну. Також співачка повідомила, що пісню «1944» вже встигли полюбити багато європейців.

Читайте: Джамала представить Україну на конкурсі "Євробачення 2016" (ВІДЕО)

«Моя пісня вже встигла сподобатися багатьом, тому, сподіваюся, що її оцінять і в Швеції. Це – не тільки моя особиста історія, а й тисяч українських татар, яких в 1944 році позбавили рідного дому. Це – меседж, який я хочу донести слухачам. І я горда, що мені дозволили це зробити», – заявила Джамала після нацвідбору.

До слова, під час виступу Джамалу розкритикували Валерій Меладзе та Андрій Данилко. Першому не сподобалася постановка номера і сценічний образ артистки, другий висловив здивування, чому пісня Джамали називається саме «1944».

«1944 – це рік, який назавжди змінив життя моєї бабусі. Думаєте, чому приспів я заспівала татарською мовою? Тому що це – слова моєї бабусі. "Я не зустріла свою юність там, тому що ви забрали мій мир", – це дослівний переклад приспіву. Композиція 1944 – пам’ять про мою бабусю», – пояснила Джамала.

Щодо способу і постановки номера, співачка обіцяє ще попрацювати над ним з професіоналами. Рада буде співачка прислухатися і до професіонала в цій справі – продюсера Костянтина Меладзе.

Читайте також: