fbpx
Політика

Радикальна партія готова брати участь у новій коаліції, – Ляшко

Радикальна партія готова брати участь в процесі формування нової парламентської коаліції. Про це заявив лідер партії Олег Ляшко на засіданні парламенту у четвер, 18 лютого.

Читайте: Уряд втратив довіру чотирьох фракцій коаліції, – Юрій Луценко

«Якщо ті, хто сьогодні знаходиться при владі, не здатні знайти спільного рішення, не здатні будувати країну, ми пропонуємо план дій. Ми готові брати участь у формуванні нової коаліції, в новій програмі дій, у формуванні нового уряду, здатного вивести країну з прірви. Ми готові брати на себе відповідальність за долю країни, ось моя рука всім, хто піклується про країну», – заявив політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Читайте: Якщо «Самопоміч» вийде з коаліції у ВР буде 2 місяці для формування нової, – Олексій Гончаренко

Нагадаємо, Радикальна партія перейшла в опозицію ще восени минулого року після голосування у Верховній Раді за зміни до Конституції. Днями, після провального голосування за висловлення недовіри уряду Яценюка, фракція «Батьківщина» також заявила про вихід з коаліції. Задумалися про доцільність свого перебування в коаліції і депутати з фракції «Самопомочі». Якщо останні покинуть це об’єднання, то згідно із законом коаліція з «БПП» і «Народного фронту» далі існувати не зможе. За два місяці доведеться сформувати нову. В іншому випадку парламент сьомого скликання чекає сумний кінець і перевибори.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Читайте: ВР рухається в бік перевиборів, – Ірина Геращенко

Читайте також: