fbpx
Шоу-бізнес

Анджеліна Джолі ніколи не хотіла мати дітей

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, будучи молодою, абсолютно не хотіла мати дітей, а про те, що стане багатодітною мамою – навіть не підозрювала. Погляди на життя актриса змінила після зйомок у фільмі «Лара Крофт. Розкрадачка гробниць». По роботі їй довелося побувати в Камбоджі, де Анджеліна Джолі побачила всю «красу» життя місцевих дітей. Раптово вона захотіла не тільки стати матір’ю і народити малюка, але і усиновити одного з камбоджійських малюків.

«Це дивно, але до того моменту я навіть не замислювалася про те, щоб стати матір’ю. Мені не хотілося бути вагітною і сидіти з дитиною. Я взагалі ніколи не сприймала себе як майбутню матір. Раптом для мене стало дуже ясним, що мій син перебуває десь в цій країні», – зізналася Анджеліна Джолі закордонним ЗМІ.

Рік по тому в її житті з’явився прийомний хлопчик Меддокс Шиван. Його актриса усиновила в Камбоджі. Сьогодні Анджеліна Джолі та її чоловік Бред Пітт виховують шестеро дітей, троє з яких – прийомні. Крім Меддокса Шивана, подружжя усиновило Захару Марлі і Пакса Тьена. Першою біологічною дитиною Анджеліни Джолі стала Шайло Нувель. У 2008 році актриса народила двійню – хлопчика Нокса Леона і дівчинку Вів’єн Маршелін.

Читайте також: