fbpx
Україна

Аеропорт “Ужгород” тимчасово призупинив обслуговування пасажирських авіарейсів

Державна авіаційна служба України (Державіаслужба) тимчасово призупинила дію сертифіката аеропорту "Ужгород" на обслуговування пасажирських авіарейсів у зв’язку з виявленими в результаті перевірки порушеннями правил безпеки.

Про це в коментарі УНІАН повідомили представники служби. Згідно з отриманою інформацією, сертифікат призупинено до усунення виявлених порушень.

У той же час на сайті Державіаслужби повідомляється, що сьогодні завершилися позапланові перевірки авіаційних підприємств України. Перевірка була розпочата після інцидентів, що сталися в середині січня в міжнародних аеропортах "Львів" і "Київ" (Жуляни) під час виконання рейсів авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ).

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

Як повідомлялося раніше, 15 січня літак "МАУ", що виконував рейс Львів-Київ, через запах горілого пластику в салоні зробив вимушену посадку в аеропорту "Львів". За словами представників авіакомпанії, запах був викликаний попаданням целофанової плівки в двигун літака. Пізніше, 16 січня, літак "МАУ" під час посадки в аеропорту "Київ" викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Читайте також: